Om Anna

Jag har 13 års erfarenhet som cykelinstruktör och 3 års erfarenhet av att rehabilitera idrottare. Jag hade praktik hemma hösten 2015 och våren 2016. Jag har haft en behandlingsklinik på Malkars Träningscenter Västra sedan hösten 2016. Jag har hjälpt löpare, cyklister, triatleter, friidrottare och allsvenska fotbollsspelare att kunna fortsätta med sina idrotter.

Jag är hästtjej från början och har tränat karate men det var spinning som jag fastnade för på riktigt. Cykling till musik är min grej. Jag har varit cykelinstruktör i 13 år. Jag har varit cykelinstruktör och cykelansvarig på Malkars Träningscenter. Jag införde cykelklasser med 4×4 intervaller på Malkars i Färjestaden 2008. Numera cyklar jag även utomhus på landsvägen på en mattsvart Bianchi racercykel som är snabb som vinden. Det är det närmaste att flyga en människa kan komma. Det är ren lycka att cykla på den. Jag cyklade Kalmar Grand Prix Open 2015.

2016 var jag med i organisationen bakom Team Rynkeby och Kalmar Grand Prix Kids. Du kan höra mig i P4 Kalmar ibland. Jag har skrivit artiklar för Aftonbladet. Länk till dem finns på vår Facebook sida. Jag är gift med Stefan Larsson som har spelat fotboll i Allsvenska Kalmar FF nio säsonger och har två aktiva döttrar som heter Asta och Kerstin. Asta spelar fotboll i Lindsdals IF, är med på cykeltävlingar, swimrun och löplopp. Jerry brukar skriva om henne på den här sidan. Kerstin spelar fotboll, dansar och springer löplopp. Om du vill veta mer om mig så har Jerry skrivit ett inlägg om mig här på vår sida. Min filosofi är att den som slutar att bli bättre slutar att vara bra.