Jag åtgärdar orsaken

Rehabiliterad betyder återställd. Du är inte rehabiliterad när du inte har ont längre, utan när din kropp fungerar som den ska igen. Smärta är aldrig orsaken utan bara ett symptom. Smärta är din kropps varningssystem. Det är ingen bra idé att stänga ned kroppens varningssystem. Behandling ska därför aldrig endast gå ut på att få bort smärtan. Jag behandlar inte bara symptom utan åtgärdar även orsaken så att du inte får tillbaka dina symptom, får andra symptom eller ortopediska skador. Nästan alla muskulära överbelastningsskador orsakas av att muskler är dysfunktionella och att andra muskler kompenserar och blir överbelastade och spända. Jag jobbar i tre steg. Jag använder en unik och innovativ rehabmetod i tre steg. Jag använder mjukdelsbehandling för att återställa normal muskeltonus. Jag använder övningar där muskler aktiveras isolerat för att återställa normal muskelfunktion Jag använder övningar där muskler styrketränas integrerat för att återställa normal muskelstyrka i de muskler som har varit hämmade. Jag gör det i den ordningen eftersom det inte går att aktivera muskler som är spända och ömma och det inte går att träna muskler som inte fungerar.